Fotballdrakter Barn

ansett som overskudd til kraveneBekreftede avtaler

Benfica verdsetter Tavares til rundt 12 

Manchester United Drakt, Juventus Drakt, Billige Fotballdrakter

 - stream espn fc daily på fotballdrakter barn xxl 20-åringens kontrakt


21-åringen blir sett på som et alternativ for Kieran Tierney, som ble enige om en ny femårskontrakt med klubben forrige uke.

- Stream ESPN FC Daily på ESPN+

manchester united drakt - Når åpnes overføringsvinduet igjen? | Bekreftede avtaler

fodboldtøj til børn Benfica verdsetter Tavares til rundt 12 millioner euro, men Arsenal er sikre på å gjøre en mindre avtale med spilleren som ønsker å gå til Premier League.


Forhandlingene fortsetter for Tavares, som gjorde 24 opptredener for Benfica forrige sesong, inkludert en fem minutter lang erstatningskamp mot Arsenal i andre etappe i Europa League-finalen i februar.

juventus drakt Både Bertrand og Van Aanholt blir gratis agenter neste uke når kontraktene deres utløper i henholdsvis Southampton og Crystal Palace.

billige fotballdrakter Bertrand nærmer seg et trekk til Leicester City mens Van Aanholt har blitt koblet til Galatasaray. Begge spillerne søker en sjanse til å konkurrere om vanlig førstelagsfotball, men Tavares er yngre og villig til å vente på muligheten hans.

Arsenal må styrke dekning i venstreback-posisjonen med Sead Kolasinac som ansett som overskudd til kravene etter å ha returnert fra et lån til Schalke og midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles, som tidligere har vært deputeret som venstreback, også sannsynlig å forlate klubben.

I mellomtiden har Arsenal avvist et andre tilbud fra Aston Villa om Emile Smith Rowe. Budet antas å koste 30 millioner pund-en økning på 5 millioner pund på deres første forsøk-og ble avvist fra hånden av Arsenal, som fortsatt er i samtaler om å forlenge 20-åringens kontrakt.


werder trikot 2021